Op deze blog schrijf ik allerlei stukjes uit mijn jeugd, gezin en andere zaken die mij op dat moment bezig hielden.
Op mijn tweede blog heb ik mijn creativiteit los gelaten. Was het eerst borduren en breien, nu is het alleen nog maar haken wat me heerlijk van de straat houdt.
Avalon`s creablog: http://avalon022.blogspot.com/

Vanaf 2005 hou ik een digidagboek bij. Ik heb hierin over vanalles geschreven. Soms schrijf ik drie stukjes in een week en soms duurt het maanden voordat ik weer inspiratie krijg om iets op te schrijven. Dat kan dus vanalles zijn, heel persoonlijke dingen, wanneer ik niet lekker in mijn vel zit, herinneringen uit mijn jeugd en de tijd dat we met onze kinderen als gezinnetje samenwoonden, vakantie- of dagtripverhaaltjes, maar ook gekke, droevige of gewoon dagelijkse dingen die ik om mij heen registreer en waarover ik het leuk vind iets te schrijven. Alle verhaaltjes staan sowieso in pdf formaat op mijn drive, maar ik heb besloten om zo langzamerhand alle verhaaltjes alsnog te publiceren op deze blog. Veel leesplezier.

Ps-1. al bladerend door de onderwerpen zie ik nu [1-8-2013] dat het een rommeltje is geworden met de lettertypes en grootte van letters. Hoe dat komt weet ik niet. Wel weet ik dat ik ze zo niet gepost heb. Dus het zal wel weer een onvoorziene truc van Google zijn.
Ps-2: de bovenstaande foto is door mij genomen in een goddelijk rustige omgeving in de buurt van Säffle [Midden Zweden] in juni 2012

dinsdag 31 januari 2017

Zoek de verschillenWeet je wat grappig is. Als je ergens bent en je herinnert je op dat moment dat je thuis een oude foto hebt liggen die op diezelfde plek gemaakt is. Wat doe je dan? Juist, je probeert hem zo precies mogelijk over te maken. Dat grapje kon ik dus een paar weken geleden uithalen in het Openluchtmuseum in Arnhem. Op de foto uit 1961 staat mijn moeder nog op als zoals ze zelf gisteren zei “een jonge blom van net 40 jaar”. Verder is op deze plek, getuige de foto`s, nauwelijks iets veranderd. Toch zit er ruim 40 jaar tussen!!!!!

Geschreven: Opperdoes, 14 september 2005
Dagtekening: 30 april 1961 en 23 augustus 2005Geen opmerkingen:

Een reactie posten